Archief      Contact      Links      Sitemap   
     

 
Wittemer Allee 32 • 6286 AB Wittem • +31 (0)43 450 1741 •  info@kloosterwittem.nl
    Klooster Wittem - CultuurFonds Wittem


De stichting CultuurFonds Wittem werd in 2011 opgericht. Doelstelling is het organiseren van kwalitatief hoogwaardige concerten in de Kloosterbibliotheek. Soms wordt ook uitgeweken naar andere ruimten in het klooster. Het CultuurFonds houdt elk jaar zo’n tien activiteiten en besteedt daarbij aandacht aan uiteenlopende muziekgenres. 

CultuurFonds Wittem werkt met begunstigers, mensen die de stichting financieel ondersteunen met een jaarlijkse bijdrage van twintig euro. Begin 2019 zijn dat er rond 200. Zij ontvangen ‘in ruil’ daarvoor diverse voordelen bij uiteenlopende activiteiten. Verder wordt het fonds gesteund door enkele sponsoren. De begunstigers voelen zich nauw betrokken bij onze ‘club’, en komen daarom ook graag naar Wittem om onze concerten in de Kloosterbibliotheek bij te wonen. 

 

Begunstigers ondersteunen onze activiteiten met een bijdrage van 20 euro per persoon per jaar. 

Die bijdrage wordt meestal aan het begin van het jaar door ons geïnd.

In ruil daarvoor genieten begunstigers diverse voordelen bij onze concerten:


De activiteiten van CultuurFonds Wittem worden door vele muziekliefhebbers en ook door de overheid en het bedrijfsleven zeer gewaardeerd. Op 1 januari 2017 werd het CultuurFonds Wittem onderscheiden met de Uitstralingsprijs van de gemeente Gulpen-Wittem! De onderscheiding is mede te danken aan het feit, dat CultuurFonds Wittem met succes (internationale) samenwerking zoekt met andere culturele organisaties, en regelmatig bijzondere eenmalige projecten op touw zet! 

Uiteraard zouden we het fijn vinden u vaak te mogen begroeten in Klooster Wittem bij onze activiteiten.

Kortom, begunstiger worden van CultuurFonds Wittem is een logische keuze als je van goede muziek en een goede sfeer houdt!

Meer informatie? Neem contact op met de voorzitter van CultuurFonds Wittem:

Jef Brauers (043-8513101 of jbrauers@ziggo.nl)